DePay brengt hun Web3 P2P betaalgateway naar Shopify-handelaren

depay

De Zwitserse Web3-betalingsstartup DePay kondigde vandaag hun officiële integratie aan in omnichannel commerce platform Shopify, waardoor de allereerste integratie van een wallet-to-wallet (P2P) betaaloplossing voor in aanmerking komende Shopify-handelaren mogelijk wordt. DePay’s multichain Web3-betalingen zullen de mogelijkheid voor handelaren ontsluiten om elke gewenste tokens te ontvangen met blockchain-gebaseerde activaconversie van inkomende betalingen in real-time.

Het mechanisme van blockchain transacties is inherent peer-to-peer en gedecentraliseerd. Niettemin beheren de meeste van de huidige gevestigde Crypto-betalingsoplossingen portemonnees voor hun klanten, waarbij een gedecentraliseerde technologie wordt ingebed in gecentraliseerde structuren. Het resultaat is dat de kopers tussenpersonen betalen die de rekening van de handelaar crediteren.

Met het oog op een paradigmaverschuiving vestigt DePay een nieuw model door gebruik te maken van gedecentraliseerde financiering (DeFi) om om het even wat-tot-om het even wat betalingsomzettingen mogelijk te maken.

“We zijn blij DePay te mogen verwelkomen om de allereerste integratie van een wallet-to-wallet (P2P) betaaloplossing voor Shopify-handelaren te bieden,” zegt Ashley Fulks, Product Partner Manager bij Shopify. “Ons groeiende blockchain-ecosysteem toont onze toewijding aan het ondersteunen van handelaren met alternatieve betaalmethoden op hun storefronts, wat helpt om verder uit te breiden wat er mogelijk is in de handel.”

“Shopify was ons grootste integratiedoel tot nu toe. Het is geweldig om in de voorhoede te staan van het vooruit duwen van de hele Web3-industrie”, zegt Sebastian Pape, oprichter van DePay.