Nieuwe Lexmark MX432adwe verbetert beveiliging en biedt volledige ondersteuning

lexmark printer

Nieuwe zwart-wit MFP is ideaal voor managed print services en biedt kleine werkgroepen schaalbare oplossingen in een compact formaat

Naarden, 18 oktober 2022 – Lexmark, wereldwijd leider in imaging- en IoT-oplossingen, introduceert een nieuwe zwart-wit multifunctionele printer (MFP) aan voor kleine werkgroepen met volledige ondersteuning en beveiliging op enterprise-niveau. De Lexmark MX432adwe biedt schaalbare ondersteuning via het ingebouwde framework dat ook kaartlezers van derden kan lezen. “Nu overal cyberdreigingen op de loer liggen, moeten bedrijven alert zijn om hun netwerk, apparaten en output te beschermen tegen deze continu veranderende risico’s”, zegt Peter van Broekhoven, Managing Director Lexmark Benelux. “Lexmark begrijpt deze zorgen goed. De Lexmark MX432adwe biedt de functies van een Lexmark 5-serie printer in een compact formaat en kan veilig en naadloos worden geïntegreerd in elk printerpark.”

Schaalbare oplossingen
Dankzij het ingebouwde framework op de Lexmark MX432adwe is het ook mogelijk extra functies van Lexmark of andere ondersteunde partijen toe te voegen. Bijvoorbeeld een externe Print Release-functie die via een badgelezer werkt of het gebruik van Scan Center om documenten te scannen en naar meerdere bestemmingen tegelijk te sturen.

Beveiliging op enterprise-niveau
Naast andere beveiligingsfuncties bevat de MX432adwe controles voor authenticatie en systeemintegriteit, evenals een standaard Trusted Platform Module. Deze module bewaart encryptiesleutels op andere hardware dan waar data wordt opgeslagen. Cryptografische functies zorgen voor een unieke digitale vingerafdruk.

Eenvoudig in beheer
De geavanceerde printers met IoT-ondersteuning zijn voorzien van sensoren die continu honderden datapunten controleren. Door verbinding te maken met Lexmark Cloud Services kunnen gebruikers profiteren van voordelen zoals voorspellende diensten en automatische aanvulling van verbruiksmaterialen.

Zorg voor hulpbronnen
Lexmark draagt zorg voor de planeet en de samenleving door maatschappelijk verantwoord te ondernemen, van zijn circulaire praktijken tot de milieubewuste producten. De Lexmark MX432adwe heeft ingebouwde energiebesparende functies en is standaard ingesteld op dubbelzijdig afdrukken om het papierverbruik te verminderen. Ook voldoet het apparaat aan de hoge eisen voor ENERGY STAR®, Blue Angel en EPEAT® Silver.

Andere eigenschappen zijn:

  • Stevige stalen behuizing
  • Cartridges met zeer hoog rendement
  • Kleurentouchscreen van 10,9 centimeter zonder fysieke knoppen
  • Single-pass 2-zijdige automatische documentinvoer
  • Eerste afdruk binnen 5,9 seconden
  • Optionele Intelligent Storage Drive (ISD)
  • Optionele extra lade voor 550 vellen

Bedankt aan BestePrinters.be om dit persbericht tot onze attentie te brengen.