Proximus en Odoo: een samenwerking tussen twee toonaangevende Belgische bedrijven om kmo’s en zelfstandigen nog meer digitale tools te bieden

odoo proximus

Proximus en Odoo, twee voortrekkers op het gebied van digitalisering in België, kondigen vandaag een partnerschap aan. Hierdoor zullen kmo’s en zelfstandigen die klant zijn bij Proximus toegang krijgen tot het volledige gamma van digitale oplossingen van Odoo, voor het beheer van hun klantenrelaties, verkoop, e-commerce, boekhouding of human resources. De oplossingen van Odoo, die wereldwijd al meer dan 7,5 miljoen gebruikers tellen, versterken de tools die Proximus aanbiedt in het kader van Business Booster. Het doel van Proximus en Odoo is kmo’s te begeleiden bij hun digitale transformatie door hun toegang te geven tot de juiste tools ter ondersteuning van hun zaak, ook wanneer ze niet over de tijd of de interne competenties beschikken om dit zelf te doen.

In maart lanceerde Proximus een nieuwe versie van Business Booster, een aanbod van digitale oplossingen en coaching om kmo’s en zelfstandigen te helpen hun online aanwezigheid te creëren en hun zichtbaarheid op digitale platformen te vergroten. Vandaag wordt dit aanbod aanzienlijk versterkt dankzij het commerciële partnerschap van Proximus met Odoo, wiens software ondernemers in staat stelt op een uiterst eenvoudige en geïntegreerde manier aan bedrijfsbeheer te doen.

Proximus en Odoo zijn duidelijk voor elkaar gemaakt. Hun partnerschap is de perfecte match van twee Belgische bedrijven die toonaangevend zijn in het digitale domein, die allebei zo goed mogelijk willen inspelen op de behoeften van Belgische bedrijven en die ook de wens delen om als digitale gids te fungeren voor kmo’s en zelfstandigen. In het kader van het commerciële partnerschap tussen de twee bedrijven zullen alle professionele klanten van Proximus recht hebben op twee gratis consultancysessies van twee uur met experts van Odoo en een korting van 50% op bepaalde diensten van Odoo. Zo kunnen ze met vertrouwen de stap te zetten naar de digitale wereld.

Bijzonder gebruiksvriendelijke digitale toepassingen

Sinds zijn oprichting in 2002 heeft Odoo een indrukwekkende groei doorgemaakt. Odoo wordt aangezien als een van de meest succesvolle en beloftevolle Belgische techbedrijven en telt momenteel 2200 werknemers en meer dan 7,5 miljoen gebruikers wereldwijd. Naast zijn hoofdzetel en R&D-centrum in België heeft het nu ook kantoren in Luxemburg, Spanje, Hongkong, India, Australië, de Verenigde Staten (San Francisco en Buffalo), Brazilië, Mexico, Kenia en Dubai. Daarnaast beschikt Odoo over een netwerk van 4100 lokale partners die zijn oplossingen uitrollen in meer dan 130 landen. De succesformule van Odoo schuilt in het gebruiksgemak van zijn alles-in-één beheerssoftware, die bijzonder intuïtief is en een volledig gamma toepassingen biedt voor bedrijven ongeacht hun omvang en activiteit.

Meer informatie:
https://www.proximus.com/nl/news/2022/20220714-proximus-and-odoo-offer-digital-tools-for-sme-and-self-employed.html
https://compactcode.eu/odoo