Rapid Circle stelt Robert Janssen aan als chief commercial officer

Robert Janssen Rapid Circle

Microsoft-specialist Rapid Circle heeft Robert Janssen aangesteld als nieuwe chief commercial officer. Janssen heeft ruim 25 jaar ervaring bij verschillende IT-bedrijven; zijn aanstelling geeft vorm aan de ambitie van Rapid Circle om de dienstverlening uit te breiden, verder te professionaliseren en het klantenbestand te laten groeien. Janssen gaat deel uitmaken van het managementteam.

“Bij Rapid Circle wordt ondernemerschap aangewakkerd en omarmd”, aldus Janssen. “Onze tomeloze ambitie heeft ons gebracht waar we nu al zijn, een organisatie die zich heeft ontwikkeld tot een gevestigde naam op het gebied van werkplektransformatie en werkplekbeheer in de zorg, educatie en maakindustrie. In de volgende fase van groei gaan we fors inzetten op het diversificeren van ons klantenbestand. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat we onze dienstverlening schalen en uitbreiden met onder meer cloud transformatie en modernisatie van applicaties, data en AI, en Microsoft Business Applications diensten en oplossingen voor de industrie. Hierbij verliezen we onze bestaande klanten natuurlijk niet uit het oog. Aansluitend hierop ga ik mij inzetten voor de verdere professionalisering van Rapid Circle als organisatie.”

Janssen heeft vele jaren ervaring opgedaan bij verschillende Microsoft-dienstverleners. Eerder was hij werkzaam bij Accenture, Avanade en Tata Consultancy Services.

“In mijn eerdere rollen heb ik ruime ervaring opgedaan met de meerwaarde van het Microsoft ecosysteem bij de digitale vooruitgang van organisaties. Ik kijk ernaar uit om de samenwerking met Microsoft te verstevigen, en samen met mijn collega’s organisaties te helpen bij de doorlopende vernieuwing en verbetering van hun IT-landschap”, aldus Janssen.

Harold Punter, CEO van Rapid Circle: “We hebben de afgelopen jaren belangrijke successen geboekt en een flinke internationale groei doorgemaakt. Met Robert aan boord willen we deze lijn voortzetten. Zijn kennis en ervaring zullen daar een belangrijke rol bij spelen; met zijn komst hebben we er bovendien weer een gewaardeerde collega bij gekregen.”